CFS

OVER CFS

EH_Gym-39-2

The Final step. For elite athletes to be

Of je nu op het hoogste podium, op nationaal niveau of op lokaal niveau wilt presteren, iedereen kan een elite atleet worden! Alles wat je nodig hebt, is de drive om beter te worden en de bereidheid om aan je zwaktes te werken. Wij zullen je helpen meer kracht en explosiviteit te ontwikkelen om meer gewicht te kunnen tillen, sneller en een allround atleet te worden in metcons en de techniek van alle gymnastische vaardigheden van crossfit te beheersen.

Wij geloven dat wij jou de laatste stap naar elite niveau kunnen bieden. Technische drills & vaardigheden, mobiliteit en bewegingskwaliteit zijn de basis van ons programma om te helpen beter te worden in elke dimensie van crossfit. Wij willen je niet alleen helpen beter te scoren  in workouts, we willen je beter en dus efficiënter laten bewegen workouts.

EH_Gym-63-2
EH_Gym-120-2

Cfs-atleten ontvangen een wekelijks programma met 6 volledige trainingssessies, opmerkingen en video’s met aanvullende informatie. Je wordt ook opgenomen in de cfs-athlete-community waar je resultaten & ervaren kunt delen, vragen stelt en elkaar motiveert. De wekelijkse programma’s die je ontvangt, zijn gebaseerd op maandelijkse mesocycles en jaarlijkse macrocycles. Omdat al onze atleten  het hele jaar door verschillende competities hebben, focussen we alleen op de crossfit open als een collectief piek-prestatie moment.

De coaches achter het cfs-programma zijn Tim Aben & Nathalie Jeras.

Tim is de oprichter en eigenaar van Crossfit Strijp & EindhovenGym en een level 3 senior weightlifting coach van de Nederlandse gewichthefbond– ngb.

Zijn liefde voor crossfit begon in het leger, waar hij erachter kwam dat in fitness alles draait om het zo allround mogelijk zijn. Het gevoel dat je elke obstakel in het leven kunt overwinnen, fysiek en mentaal. Hij is zelf een allround atleet, en deed mee aan het wereldkampioenschap adventure racing 2021.

EH_Gym-tim
EH_Gym-Nat

Nathalie is een bewegingsspecialist en strength & conditioning coach. Na haar master’s degree in human movement sciences heeft ze een carrière opgebouwd als  strength & conditioning coach voor het Nederlandse olympische comité. De afgelopen jaren heeft ze met elite atleten van meerdere sporten gewerkt. Nadat ze de beslissing nam om voor nu even afstand te nemen van elite sport, werd ze hoofdcoach bij crossfit strijp. Ze is gepassioneerd om crossfit-atleten  hun volledige potentie te laten bereiken met programmering.  Beweging, vaardigheden en mobiliteit zijn haar specialiteiten.