CrossFit Strijp 

DEDICATED TO CHANGE LIVES

ONZE TRAININGEN 

WOD

CrossFit is een core strength en conditioning programma, waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek wordt gecombineerd. Gedurende de trainingen worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit uitgevoerd. De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden.

ROMWOD

Om het lichaam goed te kunnen belasten moet je functioneel kunnen bewegen. Dit houdt in dat je over voldoende bewegingsvrijheid en lichamelijke stabiliteit moet beschikken om veilig te kunnen bewegen. Onze ROM en Stability WODs zijn gericht op het vergroten en verbeteren van de bewegingsvrijheid en stabiliteit.

DIT IS EINDHOVENGYM

RISE & SHINE

365 DAGEN CROSSFIT

HEALTHY FOOD & COFFEE

RUIME OPENINGSTIJDEN

STRIJP T

Annemiek

”Bij EindhovenGym heerst een een superfijne community sfeer en ik voel me echt welkom. De trainingen zijn zo fijn dat ik ga sporten, omdat ik het leuk vind en niet omdat het voelt alsof ik moet. Ik vind het zelfs gewoon jammer als ik een keer niet kan sporten!”

Mark

”Dit is de gym die Eindhoven mist. Relaxte sfeer, beste faciliteiten, mensen die stuk voor stuk hard willen trainen en elkaar willen helpen. Ik ga hier niet meer weg!”


De nieuwe gym van Eindhoven op Strijp-T.

© 2018 EindhovenGym by Content Designers

T: 040 2094017
M: hallo@eindhovengym.nl
Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

EindhovenGym B.V.
Achtseweg Zuid 153a – gebouw TQ
5651 GW Eindhoven
KVK-nummer: 71115129
BTW-nummer: 858585728B01


CrossFit Strijp T

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

Volg jij ons al op social media?