Personal Training

personal training

EH_Gym-54

Klaar voor de volgende stap?

Waarom Personal Training? Omdat we geloven dat jij unieke doelen hebt en een persoonlijke aanpak verdient. Onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden en te motiveren op basis van jouw individuele behoeften.
Wat kun je verwachten van Personal Training?
 
  • Persoonlijke aandacht: Jouw doelen staan centraal in elke trainingssessie.
  • Op maat gemaakte programma’s: We ontwerpen een trainingsprogramma dat precies aansluit aan jouw wensen en capaciteiten.
  • Deskundige begeleiding: Onze trainers beschikken over uitgebreide kennis en expertise om je te helpen groeien, techniek te verbeteren en topprestaties te leveren.
  • Motivatie en verantwoording: We zijn er om je te inspireren, uit te dagen en verantwoordelijk te houden, zodat je het maximale uit elke sessie haalt.


Persoonlijk Voedingsadvies

Wij geloven in het ontwikkelen van een nieuwe levensstijl, in plaats van korte termijn oplossingen die op lange termijn vaak niet haalbaar zijn. Naast sport is voeding is een cruciaal onderdeel van deze levensstijl. Daarom bieden wij de optie voedingsadvies aan bij onze personal training pakketten. Vraag je trainer naar de mogelijkheden!

Robin is voedingsdeskundige met een universitaire opleiding in voeding en beweging. Bij aanschaf van een pakket van 16 of 24 lessen, krijg je gratis een voedingsadvies (t.w.v. €75).

02
EH_Gym-54

train alleen of samen

Bij Eindhoven Gym geloven we dat personal training op maat moet zijn, afgestemd op jouw unieke behoeften en voorkeuren. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende opties:
 
  1. 1-op-1 training: We bieden nu flexibiliteit om te kiezen uit 8, 16 of 24 sessies met jouw persoonlijke trainer. Dit stelt je in staat om het pakket te kiezen dat het beste bij jouw behoeften en planning past.
  2. Duo Training:Samen met een vriend(in) kun je nu genieten van de voordelen van personal training, terwijl je de trainingssessies samen beleeft. Het is een geweldige manier om elkaar te motiveren, doelen te stellen en successen te delen. Met duo training krijg je aandacht en expertise van jouw trainer, terwijl je samenwerkt met een trainingspartner.