Schema’s en wedstrijdcoacing

schema's en wedstrijdcoaching

Douwe PT Rick

bereik je persoonlijke doelen

Ontvang een op maat gemaakt schema voor een 13-weken durende opbouw, ontworpen om jou te begeleiden naar het bereiken van een nieuw 1RM (One Rep Max) en het optimaliseren van jouw kracht.

  1. Gepersonaliseerd schema: Geniet van een programma dat specifiek is afgestemd op jouw sterke punten en zwakke punten, zodat elke trainingssessie aansluit op jouw unieke behoeften en doelen.

  2. Videoanalyse van je lifts: Ontvang waardevolle inzichten en verbeteringen met regelmatige videoanalyses van jouw lifts, zodat je techniek geoptimaliseerd blijft en je veilig naar je nieuwe 1RM kunt werken.

  3. Begeleiding in een wedstrijdgroep: Profiteer van voortdurende begeleiding en aanpassingen gedurende de 13 weken, waardoor je de juiste stappen kunt nemen naar het bereiken van jouw persoonlijke krachtpotentieel.

Ontdek de voordelen van een programma dat zich aanpast aan jouw individuele behoeften en zet vandaag de eerste stap naar een sterkere versie van jezelf.


wedstrijdcoaching

Ontdek de voordelen van onze Powerlifting Wedstrijdcoaching.

  1. Individuele wedstrijdstrategie: Wij helpen je bij het nemen van strategische beslissingen voor een optimale prestatie op het wedstrijdpodium.

  2. Advies naar de wedstrijd toe: Ontvang deskundig advies en begeleiding in de aanloop naar de wedstrijd, inclusief trainingsaanpassingen en peaking-protocollen om ervoor te zorgen dat je in topvorm bent op de grote dag.

  3. Real-time coaching op de dag zelf: Ervaar continue ondersteuning op de wedstrijddag, inclusief advies over welke gewichten je moet kiezen voor elke lift, hoe je je energie moet beheren en strategieën voor een succesvolle wedstrijd.

Bereid je voor op succes op het wedstrijdpodium met onze professionele Powerlifting Wedstrijdcoaching. Samen tillen we jouw prestaties naar nieuwe hoogten!

IMG_0334