CLASSES

CLASSES

Let’s Do This

Bij EindhovenGym bieden we de hele dag groepslessen aan, maar je kunt op maandag t/m donderdag tussen 06:30 en 21:30 uur ook gewoon zelf trainen in onze gym. Op vrijdagavond ben je tot 19:00 uur welkom en in het weekend tot 14:00 uur!

45MAXX traint alle aspecten van het lichaam. Combineer kracht, cardio, balans en core oefeningen in een top-fullbodyworkout en dat in slecht 45 minuten. Niet alleen tijdens maar ook na deze High Intensity Interval Training verbrand je nog talloze calorieën. Dit noemt men het after-burn effect. 

BINNEN NO-TIME IN TOPVORM

45MAXX

Bokszaktraining

Een bokszaktraining is een perfecte combinatie tussen werken aan kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Iedereen kan deelnemen aan deze trainingen, van absolute beginner tot ervaren atleet. Met de juiste begeleiding leer je de basistechnieken beheersen en werk je op een goede wijze aan je conditie. De training wordt gegeven in groepsverband, maar elke deelnemer heeft een eigen bokszak waarmee wordt gewerkt.

CrossFit is een core strength en conditioning programma, waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek wordt gecombineerd. Gedurende de trainingen worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit uitgevoerd. De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden.

CrossFit

ROM & Stability

Speciaal voor onze Crossfit’ters hebben we een nieuwe les toegevoegd aan ons rooster: ROM & Stability class. Dit is een les waarin de mobiliteit en bewegingsruimte die we nodig hebben tijdens de CrossFit trainingen centraal staat. Als je veel traint is het súper belangrijk om je mobiliteit, bewegingsvrijheid (Range of Motion) en core-stability goed te onderhouden. Hier heb je niet alleen tijdens je trainingen veel plezier van, maar ook in het dagelijks leven.

Er zit geen kracht/conditie element in deze les, de focus zal liggen op ademhaling en het rekken van je spieren. 

In deze trainingen gaan we focussen op de techniek en het beheersen van de halterstang in de Clean & Jerk en de Snatch. Weightlifting is een Olympische sport waarin de onderdelen Snatch en Clean & Jerk terugkomen. Om deze onderdelen te leren zijn er een berg aan aanvullende oefeningen die je kunt doen. Het doel van de les is het creëren van explosieve power, techniek, coordinatie, balance, flexibiliteit en mentale focus. In een kleine groep van maximaal 6 deelnemers ga je samen met de trainers aan de slag.

 

In de CrossFit WOD’s komen deze bewegingen vaak terug, maar hebben we niet altijd de tijd om uitgebreid stil te staan bij de techniek. De focus in deze lessen zal daarom met name liggen op techniek. De les is voor iedereen toegankelijk, de lessen worden aangepast naar ieders niveau. Of je nu een beginner of gevorderde sporter bent, iedereen is welkom! 

 

Weightlifting

Yoga/mobility

Mobiliteit is essentieel voor wie veel traint. Daarom bieden wij dagelijks verschillende mobiliteitstrainingen aan bij EindhovenGym waarbij de aandacht ligt op de heupen, schouders, enkels, rug, hamstrings en core. Hier mag Yoga natuurlijk niet ontbreken. Bij ons kun je terecht voor easy flow yoga en power yoga. In deze lessen wordt er gewerkt aan flexibiliteit, kracht en balans, maar waar je ook leert luisteren naar jezelf, je lichaam en ademhaling.

 

Zoals je ziet werken wij met veel groepslessen, maar hebben wij ook ruimte in de gym voor klassieke krachttraining. Squatracks, bankjes, dumbells, barbells, het ligt in ieder geval tjokvol met ijzer. Hier kun je de hele dag vrij trainen van 06:30 uur tot 22:00 uur. Daarnaast zullen hier clinics als weightlifting en powerlifting worden gegeven, omdat wij op alle disciplines die wij aanbieden dieper in willen gaan met jullie.

Fitness

BOKS/ZAKTRAINING

Een kickboks- en/of bokszaktraining is een perfecte combinatie tussen werken aan kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Iedereen kan deelnemen aan deze trainingen, van absolute beginner tot ervaren atleet. Met de juiste begeleiding leer je de basistechnieken beheersen en werk je op een goede wijze aan je conditie. De training wordt gegeven in groepsverband, maar elke deelnemer heeft een eigen bokszak waarmee wordt gewerkt.

CROSSFIT

Crossfit is een core strength en conditioning programma, waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek wordt gecombineerd. Gedurende de trainingen worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit uitgevoerd. De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden.

ROM & STABILITY

Speciaal voor onze Cross-Fit’ters hebben we een nieuwe les toegevoegd aan ons rooster: ROM/Stability WOD. Dit is een les waarin de mobiliteit en bewegingsruimte die we nodig hebben tijdens de WOD’s centraal staat. Als je veel traint is het súper belangrijk om je mobiliteit, bewegingsvrijheid (Range of Motion) en core-stability goed te onderhouden. Hier heb je niet alleen tijdens je trainingen veel plezier van, maar ook in het dagelijks leven.

Er zit geen kracht/conditie element in deze les, de focus zal liggen op ademhaling en het rekken van je spieren. Start je week voortaan relaxed (en zonder al te veel zweet) op maandag, dinsag, donderdag en vrijdag om 7.00 uur. 

WEIGHTLIFTING CLASS

Achter de schermen zijn we druk bezig met het opzetten van Weightlifting classes. In deze trainingen gaan we focussen op de techniek en het beheersen van de halterstang in de Clean & Jerk en de Snatch. Weightlifting is een Olympische sport waarin de onderdelen Snatch en Clean & Jerk terugkomen. Om deze onderdelen te leren zijn er een berg aan aanvullende oefeningen die je kunt doen. Het doel van de les is het creeeren van explosieve power, techniek, coordinatie,balance, flexibiliteit en mentale focus. In een kleine groep van maximaal 6 deelnemers ga je samen met de trainers aan de slag.

In de Atlete-fit classes komen deze bewegingen vaak terug, maar hebben we niet altijd de tijd om uitgebreid stil te staan bij de techniek. De focus in deze lessen zal daarom met name liggen op techniek. De les is voor iedereen toegankelijk, de lessen worden aangepast naar ieders niveau. Of je nu een beginner of gevorderde sporter bent, iedereen is welkom! We verwachten in mei te kunnen starten met deze nieuwe les, ben je al nieuwsgierig? Tim vertelt je graag meer.

YOGA/MOBILITY

 

 

Mobiliteit is essentieel voor wie veel traint. Daarom bieden wij dagelijks verschillende mobiliteitstrainingen aan bij EindhovenGym waarbij de aandacht ligt op de heupen, schouders, enkels, rug, hamstrings en core. Hier mag Yoga natuurlijk niet ontbreken. Bij ons kun je terecht voor easy flow yoga en power yoga. In deze lessen wordt er gewerkt aan flexibiliteit, kracht en balans, maar waar je ook leert luisteren naar jezelf, je lichaam en ademhaling.

Mobiliteitslessen:                                                                                                                                       Yoga – Stretch en Flow – Core/Mobility 

 

FITNESS

Zoals je ziet werken wij met veel groepslessen, maar hebben wij ook ruimte in de gym voor klassieke krachttraining. Squatracks, bankjes, dumbells, barbells, het ligt in ieder geval tjokvol met ijzer. Hier kun je de hele dag vrij trainen van 06:30 uur tot 22:30 uur. Daarnaast zullen hier clinics als weightlifting en powerlifting worden gegeven, omdat wij op alle disciplines die wij aanbieden dieper in willen gaan met jullie.

SIGN UP NOW!

Start nu jouw fit journey bij EindhovenGym met een van onze memberships of class packages!


De nieuwe gym van Eindhoven op Strijp-T.

© 2018 EindhovenGym by Content Designers

T: 040 2094017
M: hallo@eindhovengym.nl
Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

EindhovenGym B.V.
Achtseweg Zuid 153a – gebouw TQ
5651 GW Eindhoven
KVK-nummer: 71115129
BTW-nummer: 858585728B01


CrossFit Strijp T

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

Volg jij ons al op social media?