CrossFit Open 2023

De CrossFit Open is HET CrossFit evenement van het jaar.  Het is het allereerste event van het CrossFit seizoen waarvan de top-presterende atleten door gaan naar de quarterfinals, de top daarvan naar de semi-finals en als je dat goed doet mag je naar de Games.

De Open 2023 duurt van 16 Februari tot 6 maart en bestaat uit 3 workouts die telkens op donderdagavond worden gepresenteerd. Je hebt tot maandagavond om je score te loggen op CrossFit.com.

De Open is een online wereldwijde crossfitwedstrijd. Iedereen kan meedoen, ongeacht niveau. Elke workout kan namelijk op 3 niveaus gedaan worden: foundation, scaled en RX, dus er is altijd een versie die bij jou past. De coaches helpen je graag bij het kiezen van jouw niveau.

Elke vrijdagavond vanaf 17.00 uur organiseren we de Open workouts in de box. Schrijf je officieel in voor de open via crossfit.com om je scores te loggen.

Zorg dat je je de donderdagavond van tevoren om 21.00 uur uiterlijk inschrijft in de app zodat wij een planning kunnen maken.

De data zijn als volgt:

23.1 vrijdag 17 februari

23.2 vrijdag 24 februari

23.3 vrijdag 3 maart

Ook als je niet officieel meedoet kun je de workouts meedoen. Supporters zijn daarnaast ook van harte welkom. Voor muziek, een hapje en drankje wordt gezorgd!

Wanneer?
17 februari 2023
Voor wie?
Voor iedereen