Personal Training

personal training

Douwe PT Rick

Waarom personal training?

Herstel na blessures of fysieke beperkingen
Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte trainingsprogramma’s om een veilig en effectief herstel te bevorderen, rekening houdend met individuele blessures of fysieke beperkingen.

Specialisatie
Ontdek de voordelen van doelgerichte training met onze specialisten, of je nu je kracht wilt vergroten, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren of je wilt specialiseren in een specifieke fitnessdiscipline.

Motivatie en begeleiding
Ervaar de kracht van persoonlijke motivatie en begeleiding met onze toegewijde trainers, die je niet alleen helpen je fitnessdoelen te bereiken, maar je ook inspireren om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.


Persoonlijk Voedingsadvies

Wij geloven in het ontwikkelen van een nieuwe levensstijl, in plaats van korte termijn oplossingen die op lange termijn vaak niet haalbaar zijn. Naast sport is voeding is een cruciaal onderdeel van deze levensstijl. Daarom bieden wij de optie voedingsadvies aan bij onze personal training pakketten. Vraag je trainer naar de mogelijkheden!

Robin is voedingsdeskundige met een universitaire opleiding in voeding en beweging. Bij aanschaf van een pakket van 16 of 24 lessen, krijg je gratis een voedingsadvies (t.w.v. €75).

02

ONTMOET ONZE COACHES

Bahija PT Arjen

train alleen of samen

Bij Eindhoven Gym geloven we dat personal training op maat moet zijn, afgestemd op jouw unieke behoeften en voorkeuren. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende opties:
 
  1. 1-op-1 training: We bieden nu flexibiliteit om te kiezen uit 8, 16 of 24 sessies met jouw persoonlijke trainer. Dit stelt je in staat om het pakket te kiezen dat het beste bij jouw behoeften en planning past.
  2. Duo Training:Samen met een vriend(in) kun je nu genieten van de voordelen van personal training, terwijl je de trainingssessies samen beleeft. Het is een geweldige manier om elkaar te motiveren, doelen te stellen en successen te delen. Met duo training krijg je aandacht en expertise van jouw trainer, terwijl je samenwerkt met een trainingspartner.