Eindhoven Throwdown 2024

Na een jaar te hebben gemist gaat het deze zomer weer echt gebeuren: de Eindhoven Throwdown, onze jaarlijkse CrossFit competitie. Zaterdag 15 juni is de grote dag. 

Wat kun je verwachten? 

Een tof event met uitdagende workouts voor elk niveau. Het wordt weer een dagvullend programma met 3 workouts om te testen wie de fitsten van Eindhoven zijn. Dit jaar pakken we het iets anders aan dan de afgelopen 2 edities, het is nu niet langer een individueel, maar een buddy event en dat betekent dat je je dus alleen kunt aanmelden in een tweetal FF of MM. Er is geen optie voor een gemengd duo. 

Doe mee op jouw niveau

Je kunt kiezen uit 3 divisies: scaled, intermediate en RX, dus er is altijd een niveau dat bij jou past. Inschrijvingen zijn open aan iedereen, zowel aan leden van de gym als niet-leden. 

 

Ticketverkoop is gestart

Per divisie is er een beperkt aantal tickets beschikbaar, wacht dus niet te lang en koop je tickets via onderstaande link.

Heb je vragen over het event of ben je onzeker over welke divisie het beste bij je past, mail dan naar robin@eindhovengym.nl of spreek een van de coaches aan in de gym. 

Met wie ga jij de strijd aan?

Wanneer?
15 juni 2024
Voor wie?
Voor iedereen