Eindhoven Throwdown

BEN JE KLAAR VOOR DE ‘’EINDHOVEN THROWDOWN’’?

Vorig jaar vond de eerste editie van de Eindhoven Throwdown plaats. Dit jaar organiseren we op 27 augustus de tweede editie van dit evenement! Deze editie zal kwalificaties en twee divisies hebben, zodat je strijdt met atleten van een vergelijkbaar niveau.

Kwalificaties
Je kunt Je voor de kwalificaties registreren door ofwel een “Scaled Qualifier Ticket” of een “RX Qualifier Ticket” te kopen. De Qualifiers bestaan ​​uit drie workouts die je tussen 5 mei en 16 juni voltooit en filmt in je eigen box. Je bent van harte welkom om naar Eindhoven Gym te komen om een ​​of meer van je kwalificatie workouts te doen!

Aan het einde van de kwalificaties maken we het klassement bekend en laten we zien wie mag deelnemen aan het live-evenement.

Live evenement
Het live-evenement vindt plaats op 27 augustus. De topatleten van alle divisies krijgen een uitnodiging voor dit evenement. Dit is de enige manier om een ​​ticket voor dit evenement te bemachtigen. Tickets voor het live event zijn beschikbaar via deze link.

Toeschouwers en deelnemers worden vermaakt met muziek, eten en spectaculaire trainingen en onze sponsor ZEUZ zal een evenement organiseren waar je een aantal van hun geweldige uitrusting kunt winnen.

Zie je daar!

Wat: 2e editie Eindhoven Throwdown
Kwalificaties tussen 5 mei en 16 juni
Live-evenement: 27 augustus
In welke divisie moet ik me inschrijven?
RX: Je kunt de meeste WOD’s RX doen, inclusief bewegingen zoals C2B-pull-ups, handstand-push-ups en dubbele unders.
Geschaald: U kent de Olympische liften, kunt kipping pull-ups doen, (single-leg) t2b, maar nog geen muscle-ups/hspu.

Wanneer?
27 augustus 2022
Voor wie?
Voor iedereen