Masterclass weightlifting met WeLift

OP ZONDAG 4 JUNI KOMT WELIFT NAAR EINDHOVENGYM!

Tijdens deze 4 uur durende masterclass leer je de snatch en Clean & Jerk beter beheersen. De masterclass is zowel voor beginners als gevorderde atleten bedoeld.

Wie is WeLift?

WeLift is een autoriteit op het gebied van weightlifting coaching. Ze bieden naast masterclasses en trainingsweekenden ook een opleiding tot weightlifting coach aan. Hun manier van coachen is praktisch, helder en resultaatgericht. Je lifts gaan zeker verbeteren na deze dag en de kans is groot dat je een nieuw PR haalt.

Coaches Robin en Kyra hebben in het verleden al deelgenomen en wij zijn dan ook super enthousiast dat WeLift naar EindhovenGym komt zodat jij nu ook van deze mannen kunt leren!

Meer info over WeLift kun je hier vinden.

Wat kun je verwachten op deze dag?

We nemen stap voor stap zowel de snatch als de clean & jerk door tijdens deze 4 uur durende masterclass. Door alle deelvaardigheden vervolgens met elkaar te verbinden zal je merken dat je techniek binnen de weightlifting zich sterk zal verbeteren. Dit event is de perfecte gelegenheid voor jou en je trainingspartners om stappen te maken binnen het olympisch gewichtheffen.

De snatch

De snatch staat centraal in het eerste deel van de masterclass. Deelbewegingen zoals: pull, press en overhead squat komen uitvoerig aan bod. Deze bewegingen voegen we uiteindelijk samen tot een snatch. Je wordt uitgedaagd om naar nieuwe hoogtes te groeien met de aangeleerde techniek.

De clean & jerk

Het tweede onderdeel staat centraal in het tweede deel van de masterclass. De clean & jerk wordt onderverdeeld in pull, press en front squat variaties. We geven inzicht in de juiste manier van opwarmen, en hoe je nieuwe gewichten het best kunt benaderen. Na de masterclass heb je een rugzak vol informatie om in de gym verder te ontwikkelen.

Praktisch

Datum: zondag 4 juni van 13:00 tot 17:00 uur bij Eindhoven Gym

De eerste 10 tickets mogen we met 20% korting aanbieden van 125 voor 100 euro. Wees er dus snel bij!

Wanneer?
4 juni 2023
Voor wie?
Voor iedereen