Voor bedrijven

ontdek de mogelijkheden

Mels PT Kees

oplossingen op maat

Bij EindhovenGym bieden we speciale programma’s aanbieden om bedrijven te ondersteunen bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers. Ontdek hieronder onze op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven:

  • Strippenkaarten en groepsabonnementen
  • Eenmalige of wekelijkse team lessen 
  • Bedrijfsfitness
Vul het contactformulier in om naar de mogelijkheden te informeren.
 


strippenkaarten en groepsabonnementen

Strippenkaarten
Met de bedrijfsstrippenkaarten betaal je nooit meer dan nodig. Medewerkers maken een account aan bij EindhovenGym en plannen zelf hun lessen in. Deze kaarten geven jou en je medewerkers de vrijheid om te trainen wanneer het jullie uitkomt.

Groepsabonnementen
Een andere mogelijkheid zijn abonnementen. Je betaalt een vast bedrag per maand en bepaalt zelf welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.

EH_Gym-106
Bahija PT Arjen

train samen met collega's

Team events op locatie of bij EindhovenGym
Breng teambuilding naar een hoger niveau met onze team events op locatie of bij ons in de gym. Versterk de onderlinge band, bevorder de samenwerking en verbeter de algehele gezondheid van jouw team met een energieke workout.

Wekelijkse bootcamp les
Voor een consistente dosis beweging en teambuilding bieden wij vaste bootcampmomenten aan. Elke week kunnen jouw medewerkers deelnemen aan dynamische workouts, ontworpen om zowel fysieke als mentale kracht op te bouwen. Een perfecte manier om de werkdag energiek te beginnen of af te sluiten.


bedrijfsfitness regelingen

Bedrijfsfitness
Bedrijfsfitness is een manier om sporten met korting aan te bieden aan medewerkers. Zo bied je als werkgever extra ondersteuning voor een gezonde leefstijl met een financieel voordelig lidmaatschap. 

LET OP: Medewerkers kunnen alleen zelf de aanvraag doen. Dat kan via onderstaande links, afhankelijk van bij welke partij de werkgever is aangesloten:

 

EH_Gym-4

Stuur ons een bericht