Eerste keer?

plan een intake of ervaar onze lessen

wat te verwachten van een intake

Een intake is een persoonlijk gesprek met een van onze coaches en daarom voor iedereen anders. Bij drie zaken staan we wel altijd even stil:

  1. Tour: Ontdek onze gym 
  2. Doel: Welk resultaat wil je behalen en wat drijft jou?
  3. Plan: Welke lessen en hoe vaak per week trainen passen bij jouw doelen?
Lees hieronder meer over wat een intake inhoudt of klik op onderstaande knop om jouw intake meteen in te plannen!

kennismaken

We laten je zien waar we onze lessen geven, waar je vrij kunt trainen en waar je de kleedkamers kunt vinden. Ook vertellen we je over de basisprincipes van CrossFit en de structuur van onze lessen. Je leert hoe je een les kan reserveren. Zo voelt de eerste keer dat je een les komt volgen al een stuk bekender!

EindhovenGym-8
EH_Gym-6-2

wat is jouw doel?

Samen met de coach kijk je naar welk doel jou op de juiste manier gaat motiveren. We nemen mee welke ervaring en capaciteit je hebt en welke effort je bereid bent erin te steken. Wat we van jou vragen is eerlijk te zijn in wat jou drijft. Niet het sociaal wenselijke antwoord, maar je échte doel. Alleen dan kunnen wij jou helpen je doel te bereiken.

ervaar onze lessen

Op basis van jouw doelen en inzet kijken we naar het plan dat het beste past voor jou. Welke trainingen kun jij het beste volgen en hoe vaak in de week trainen hoort daarbij? Als we beiden het gevoel hebben dat we van meerwaarde kunnen zijn in jou helpen je doel te bereiken, kun je je meteen inschrijven en onderdeel worden van onze community! 

Powerlifting-2