Beginnen met CrossFit

Ontdek onze veelzijdige Gym

EH_Gym-78-2 copy

IS CROSSFIT WAT VOOR MIJ?​

Je kunt aan CrossFit doen ongeacht je leeftijd, eventuele blessures of niveau. Het programma zit zo in elkaar dat elk persoon veilig gezond en fitter wordt.

De filosofie achter Crossfit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel, omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling leidt.

Wij vinden het belangrijk om al onze leden te leren kennen en te helpen bij het bereiken van hun doelen. Kijk in een intake samen met een van onze coaches naar hoe EindhovenGym het meeste voor jou kan betekenen.

EH_Gym-149-2

Beginnen met crossfit

The Key to health and fitness

CrossFit is er voor iedereen. Je traint op een veilige effectieve manier en het kan gebruikt worden voor het bereiken van elk doel. Van het verbeteren van je gezondheid tot gewichtsafname tot betere prestaties. 

We passen het gewicht, het aantal herhalingen of de oefening aan naar het niveau dat bij jou past. Zo kunnen we garanderen dat het programma er is voor iedereen – mensen die net starten en mensen die al jaren trainen.

Opties

trainingen

Wij bieden een breed scala aan lessen aan. Tijdens onze lessen dagen we je uit om alles uit je training te halen om progressief te werk te gaan. Wij bieden CrossFit, Gymnastics, Olympic Weightlifting, Powerlifting, Mobility en Fundamentals trainingen aan.

Heb je nog geen ervaring met CrossFit? Dan zijn de Fundamentals lessen een ideale opstap om bekend te raken met de bewegingen die in CrossFit voorkomen.

OPEN GYM

Zoals je ziet werken we met een grote diversiteit aan groepslessen, maar hebben we ook ruimte in de gym voor het volgen van je eigen programmering. Squatrekken, banken, dumbells, halters, sleds en zandzakken. Gedurende onze gehele openingstijd kun je gebruik maken van de ruimte waar geen lessen gegeven worden. Hier kun je je eigen CrossFit, Weightlifting of Powerlifting programmering draaien en helemaal je eigen gang gaan.

Bar-Refresh

Net een lekkere training gehad? Maak gebruik van onze faciliteiten om jezelf weer helemaal op te frissen en geniet vervolgens van ons heerlijke bananenbrood aan onze bar!