Crossfit

over Crossfit

EH_Gym-64-2

Beginnen met crossfit

The Key to health and fitness

CrossFit is er voor iedereen. Je traint op een veilige effectieve manier en het kan gebruikt worden voor het bereiken van elk doel. Van het verbeteren van je gezondheid tot gewichtsafname tot betere prestaties. Het programma is er voor iedereen – mensen die net starten of mensen die al jaren trainen. 

EH_Gym-78-2 copy

Is CrossFit wat voor mij?

Je kunt aan CrossFit doen ongeacht je leeftijd, eventuele blessures of niveau. Het programma zit zo in mekaar dat elk persoon veilig gezond en fitter wordt.

“De filosofie achter Crossfit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden”.

Try-out: Train 2x mee  en ervaar de veelzijdigheid van CrossFit en onze Gym. Na je try-out plannen we graag een intake in om al je vragen te beantwoorden.

Open Gym: Wandel binnen zonder afspraak en ervaar 1x onze OpenGym

Opties

CFS Program

Do you want to go Elite?

CFS-PROGRAM is ontworpen om fanatieke atleten te helpen de laatste stap naar competitie te zetten!

BENCHMARK

Benchmarks gaan niet  alleen over je kracht of hoeveel herhalingen je kunt doen. Je kunt veel verschillende factoren testen, zoals balans, uithoudingsvermogen, kracht, mobiliteit of gymnastiek.

WOD

WOD (Workout of the day) kan worden gebruikt om elk doel te bereiken, van een betere gezondheid tot betere prestaties. Het programma werkt voor iedereen – mensen die nog nooit hebben gesport en degenen die al jaren trainen, delen in gelijke mate in de voordelen van CrossFit. Dit komt doordat we gewichten, herhalingen en het niveau van de oefeningen kunnen aanpassen aan jouw capaciteiten.