Personal Training Tarieven

personal training

EH_Gym-54

bereik je persoonlijke doelen

Waarom Personal Training? Omdat we geloven dat jij unieke doelen hebt en een persoonlijke aanpak verdient. Onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden en te motiveren op basis van jouw individuele behoeften.
Wat kun je verwachten van Personal Training?
 
 • Persoonlijke aandacht: Jouw doelen staan centraal in elke trainingssessie.
 • Op maat gemaakte programma’s: We ontwerpen een trainingsprogramma dat precies aansluit aan jouw wensen en capaciteiten.
 • Deskundige begeleiding: Onze trainers beschikken over uitgebreide kennis en expertise om je te helpen groeien, techniek te verbeteren en topprestaties te leveren.
 • Motivatie en verantwoording: We zijn er om je te inspireren, uit te dagen en verantwoordelijk te houden, zodat je het maximale uit elke sessie haalt.


Persoonlijk Voedingsadvies

Wij geloven in het ontwikkelen van een nieuwe levensstijl, in plaats van korte termijn oplossingen die op lange termijn vaak niet haalbaar zijn. Naast sport is voeding is een cruciaal onderdeel van deze levensstijl. Daarom bieden wij de optie voedingsadvies aan bij onze personal training pakketten. Vraag je trainer naar de mogelijkheden!

Robin is voedingsdeskundige met een universitaire opleiding in voeding en beweging. Neem contact op om een intake in te plannen en te kijken hoe wij jou kunnen helpen met het bereiken van je levensstijl doelen.

02
EH_Gym-3

train alleen of samen

Bij Eindhoven Gym geloven we dat personal training op maat moet zijn, afgestemd op jouw unieke behoeften en voorkeuren. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende opties:
 
 1. 1-op-1 training: We bieden nu flexibiliteit om te kiezen uit 8, 16 of 24 sessies met jouw persoonlijke trainer. Dit stelt je in staat om het pakket te kiezen dat het beste bij jouw behoeften en planning past.
 2. Duo Training:Samen met een vriend(in) kun je nu genieten van de voordelen van personal training, terwijl je de trainingssessies samen beleeft. Het is een geweldige manier om elkaar te motiveren, doelen te stellen en successen te delen. Met duo training krijg je aandacht en expertise van jouw trainer, terwijl je samenwerkt met een trainingspartner.

Tarieven


Persoonlijk Voedingsadvies

In de tabel hiernaast kun je de pakketten zien die wij aanbieden. De prijzen voor 1-op-1 training zijn €65 per les. Voor Duo trainingen hanteren wij een tarief van €40 per persoon per les. Door op het pakket te klikken in de tabel wordt je doorgestuurd naar de webshop. Aangeschafte credits blijven 12 maanden geldig.

Het is ook mogelijk om PT pakketen op factuur aan te schaffen. Door op onderstaande knop te drukken, kom je in een scherm om een mail op te stellen. In deze mail vragen we je de volgende gegevens:

 • Naam die we op de factuur mogen plaatsen
 • Aantal 1-op-1 lessen dat je af wil nemen
 • Aantal duo lessen dat je af wil nemen

Als het een zakelijke aankoop betreft, ontvangen wij ook graag:

 • Bedrijfsnaam
 • Adres en plaats

Let op! Bij Duo pakketten dienen beide personen een pakket aan te schaffen en zich beiden in te schrijven voor de les

1 op 1 Prijs
€ 520
€ 1040
€ 1560
Duo Training (per persoon) Prijs
€ 320
€ 640
€ 960